Srpen 2011

The Secret Circle » 1x01 Pilot » Official Promo & CZ Překlad

30. srpna 2011 v 14:11 | Catheline |  The Secret Circle » Promos » 1st Season

Faye: Takže ty jsi ta nová holka.
Cassie: Jo, to jsem já.

ZAČÍT ZNOVU NENÍ JEDNODUCHÉ

Faye: Adam je roztomilý, nemyslíš?

SPŘÁTELIT SE JE TĚŽKÉ

Adam: Je to v pořádku, věř mi.
Cassie: Tohle děláme my?
Adam: Ano.

Faye: Kouzlili spolu.

PŘIPOJIT SE JE ZLÉ

Faye: Můžeme dělat cokoli co chceme.

Nick: Úplný kruh je šest.

Faye: Teď je to oficiální.


Brittany Robertson » Filmography » Avalon High

28. srpna 2011 v 19:13 | Catheline

ENG: Avalon High
CZ: Avalonská střední

Drama / Rodinný / Fantasy
USA, 2010

Allie je nadšená, když jí její rodiče, neustále cestující profesoři zkoumající legendu krále Artuše, řeknou, že až do maturity bude studovat na Avalonské střední. Konečně se může stát plnohodnotnou součástí kolektivu, najít si nové přátele a být normální středoškolačkou. Ale krátce po příjezdu Allie zjistí, že nic není tak snadné, jak se zpočátku zdálo.

Při psaní seminární práce na téma dědictví krále Artuše si začne všímat zajímavých paralel minulosti se současností - ať už se jedná o pohledného Willa, jeho přítelkyni - roztleskávačku Jen, a jejich nejlepšího kamaráda Lance, nebo o Willova nevlastního bratra Marca, nepředvídatelné dítě jménem Miles a fotbalisty, kteří se chovají jako rytíři kulatého stolu. Čím hlouběji Allie bádá, tím více je přesvědčená, že její škola je moderní obdobou Camelotu. Je jen na ní rozluštit záhadu Avalonské střední dřív, než notorický zrádce Mordred znovu zvítězí. (oficiální text distributora)


Brittany Robertson » Filmography » Scream 4

28. srpna 2011 v 18:25 | Catheline

ENG: Scream 4
SK: Vreskot 4
CZ: Vřískot 4

Horor / Thriller / Mysteriózní
USA, 2011, 111 min

Sidney Prescott, nyní autorka nové self-help knihy, se vrací domů do Woodsboro, které je poslední zastávkou jejího turné k vydané knize. Tady se opět spojí se šerifem Deweym a Gale, kteří jsou nyní manželé a její sestřenicí Jill a tetou Kate. Naneštěstí její návrat přiláká zpátky i Ghostface a tím se Dewey, společně s Jill, jejími kamarády a celým městečkem Woodsboro dostávají do nebezpečí. (oficiální text distributora)


The Secret Circle - Natasha Henstridge Interview + CZ Překlad

28. srpna 2011 v 17:22 | Catheline |  The Secret Circle » Videos » Interviews

Dawn Chamberlain: Jsem ředitelka Chamberlain. Znala jsem tvou matku. Hádám, že o mě moc nemluvila.
Cassie: Ona vlastně nikdy moc nemluvila o jejím životě tady.

Natasha: Hraju Dawn Chamberlain, která je ředitelkou školy, kam chodí všechny děti z kruhu. Je to také matka Faye Chamberlain, která je tak trochu špatná holka.

Other Woman: Nevím, jestli jsi o tom slyšela, ale auto Cassie včera začalo hořet.
Dawn: Propána! Je v pořádku?
Jane Blake: Je v pořádku. To co způsobilo požár mne znepokojuje. Vzpomínám si na minulé časy. Děti potulující se okolo. Obě víme, jak to skončilo.

Natasha: Je to velice o vztazích, o dymamice. O tlaku na střední škole. O aspektech madého života. O všem co show potřebuje k životu.

Ethan Conant: Jsi si jistá, že můžeš přimutit Cassie, aby udělala co potřebujeme?
Dawn: Nemusím ji do ničeho mutit. Kruh se o to postará aniž by o tom věděl.

Natasha: Nepropásněte Tajemný kruh na Cw.

Chris Zylka cast as ‘Billy’ in The Secret Circle

25. srpna 2011 v 19:09 | Catheline |  The Secret Circle » News » 1st Season

TV Guide zjistil, že hvězda sérií 10 důvodů proč tě nenávidím, Chris Zylka, bude hostovat v seriálu The Secret Circle.
Chris Zylka bude hrát Billyho, krásného a okouzlujícího souseda Cassie. Billy má romantickou historii s Faye.
Poprvé se objeví v šestém dílu první série.

The Secret Circle » Promotional Images » 005

25. srpna 2011 v 18:42 | Milly Elen |  Gallery Updates
...........................................................................................................
Do Galerie jsem přidala novou promo fotku.
Snad se časem objeví další.
...........................................................................................................
...........................................................................................................

..

Iconcenter » Update 001

11. srpna 2011 v 13:28 | Milly Elen |  Website » Site News
...........................................................................................................
Do Iconcenteru jsem přidala nové avatary. Jsou z fotek k prvnímu dílu.
Prosím nekopírovat!
...........................................................................................................
thesecretcircle-iconcenter » The secret circle » 003 {8x}
...........................................................................................................

...

The Secret Circle » 1x01 Pilot » Episode Stills

11. srpna 2011 v 12:40 | Milly Elen |  Gallery Updates
...........................................................................................................
Do Galerie jsem přidala další still z prvního dílu TSC.
...........................................................................................................
thesecretcircle-photogallery » episode stills » 1x01 Pilot {10x}
...........................................................................................................

.

Phoebe Tonkin talking about characters, crew, set, and more

11. srpna 2011 v 11:42 | Milly Elen |  Thomas Dekker » Interviews
Co nám můžete říct o osazenstvu seriálu?
Natáčela jsem čtyři dny a cítím, jako by to bylo čtyřicet. Všichni jsou zde jako rodina. Je to moc milé, každý je vřelý. Pracuje se dlouhé hodiny. Musíte být opravdu vášnivý, aby jste mohl takto pracovat. Být okolo lidí, kteří dávají tolik času a energie do show. Prostě je miluji.


Je zde nějaká možnost, že bude mít Faye romantický vztah?
Myslím, že ano. Chci říct- myslím si, že je tak trochu lidožrout. Nemyslím si, že měla přítele. Myslím, že šla pře muže dost rychle.
Nevím. Možná se skusím zeptat Andrew a Kevina. Chci vědět, co se bude dít stejně, jako vy.

Jessica Parker Kennedy » Biography

11. srpna 2011 v 10:35 | Milly Elen


Jessica Parker Kennedy, narozená 3. října 1984, je Canadská herečka. Je nejspíše nejvíce známá díky roli Plastique v televizním seriálu Smallville. Její postava ve Smallville je inspirována komikovou hrdinkou. V roce 2008 hrála Tami ve filmu A zase jedna popelka.


Byla původně dosazená na roli mladší sestry hlavní hrdinky v J.J. Abrahamsově špionážním dramatu Undercovers. Byla ale nahrazena Mekii Cox.


V roce 2011 získala roli Melissy v televizním seriálu The Secret Circle.

Jessica Parker Kennedy

11. srpna 2011 v 10:27 | Milly Elen

.......................................................................
• Životopis
.......................................................................
• Filmy a seriály ve kterých hrála
.......................................................................
003. Gallery
• Fotografie Jess
.......................................................................
• Rozhovory
.......................................................................
• Novinky a Informace o Jess
.......................................................................
006. Videos
• Videa s Jess
......................................................................

Jessica Parker Kennedy » Filmography

11. srpna 2011 v 10:20 | Milly Elen
Filmy:
(2011) In Time » Edouarda
(2011) Collision Earth » Brooke
(2011) 50/50 » Jackie
(2011) Behemoth » Zoe
(2010) Karma Inc. » Candy
(2009) Santa Baby 2 » Lucy the Elf
(2008) Desperate Hours: An Amber Alert (Hodiny beznaděje)» Sandy
(2008) Another Cinderella Story (A zase jedna popelka) » Tami
(2007) Decoys 2: Alien Seduction » Beautiful Girl
(2006) Santa Baby » Lucy the Elf

Seriály:
(2011) The Secret Circle » Melissa
(2011) Fairly Legal (Kouzla podle Kate)» Jessica Nord
(2010) Lie to Me (Anatomie lži)» Alison Roberts
(2010) Brothers & Sisters (Bratři a sestry) » Angie
(2008-2010) Smallville (Smallville) » Plastique / Bette Sans Souci
(2010) Undercovers » Lizzy
(2009-2010) The Troop » Laurel
(2010) V » Grace
(2009) Valemont » Beatrice
(2009) Soul » Alicia Sang
(2009) Fear Itself (Podstata strachu)» Becca
(2009) Exes & Ohs » Amy
(2007) Kava » Natalee

Shelley Hennig

11. srpna 2011 v 10:03 | Milly Elen

.......................................................................
001. Biography
• Životopis
.......................................................................
• Filmy a seriály ve kterých hrála
.......................................................................
003. Gallery
• Fotografie Shelley
.......................................................................
• Rozhovory
.......................................................................
• Novinky a Informace o Shelley
.......................................................................
006. Videos
• Videa s Shelley
.......................................................................

Shelley Hennig » Filmography

11. srpna 2011 v 9:58 | Milly Elen
Filmy:

Seriály:
(2001) The Secret Circle » Diana Meade
(2007-2011) Days of Our Lives » Stephanie Johnson

Louis Hunter

11. srpna 2011 v 9:50 | Milly Elen

.......................................................................
001. Biography
• Životopis
.......................................................................
• Filmy a seriály ve kterých hrál
.......................................................................
003. Gallery
• Fotografie Louise
.......................................................................
• Rozhovory
.......................................................................
• Novinky a Informace o Louisovi
.......................................................................
006. Videos
• Videa s Louisem
.......................................................................

Louis Hunter » Filmography

11. srpna 2011 v 9:44 | Milly Elen
Filmy:
(2011) White Pistol » Louis Hunter

Seriály:
(2011) The Secret Circle » Nick Armstrong
(2008) Out of the Blue » Kyle Mulroney

Phoebe Tonkin » Biography

11. srpna 2011 v 9:40 | Milly Elen


Phoebe Jane Elizabeth Tonkin se narodila 12. 7. 1989 v Sydney, v Austrálii.

Phoebe je herečka a modelka. Nejvíce je známá pro roli Cleo Sertori v seriálu H2O Stačí přidat vodu. Je to také seriál, ve kterém se Phoebe objevila poprvé na televizních obrazovkách. Když začala v seriálu hrát, nebyla moc dobrá plavkyně, a proto velice pilně trénovala, aby se zlepšila.

V roce 2011 získala roli seriálu The secret Circle, který měl premiéru 15. 9. 2011.

Phoebe Tonkin » Filmography

11. srpna 2011 v 9:27 | Milly Elen
Filmy:
(2012) Tomorrow, When the War Began 2 » Fiona Maxwell
(2011) Bait » Jaimie
(2010) Tomorrow, When the War Began » Fiona Maxwell

Seriály:
(2011) The Secret Circle » Faye Chamberlain
(2010) Home and Away » Adrian Hall
(2009-2010) Packed to the Rafters » Lexi
(2006-2010) H2O Just Add a Water (H2O: Staci pridat vodu) » Cleo Sertori

Phoebe Tonkin

11. srpna 2011 v 9:20 | Milly Elen

.......................................................................
• Životopis
.......................................................................
• Filmy a seriály ve kterých hrála
.......................................................................
003. Gallery
• Fotografie Phoebe
.......................................................................
• Rozhovory
.......................................................................
• Novinky a Informace o Phoebe
.......................................................................
006. Videos
• Videa s Phoebe
.......................................................................

Thomas Dekker » Biography

11. srpna 2011 v 9:05 | Milly Elen


Thomas se narodil v Las Vegas v Nevadě 28. 12. 1987. Jeho matka je koncertní pianistka, herečka, učitelka herectví a zpěvačka. Otec je umělec, scénograf, operní zpěvák a herec. Když byl Thomas dítě, stěhoval se s rodiči po světě- po Spojených státech, Evropě a Kanadě. Má nevlastní sestru Dianu a nevlastního bratra Erika.

Hrát začal v šesti letech. Poprvé se na televizních obrazovkách objevil v seriálu Mladí a neklidní. Poté se začal objevovat v nejrůznějších filmech a seriálech. Vyhrál tři ceny Mladých Umělců za jeho práci ve filmech Země dinosaurů a jednu za hostující roli v seriálu Bostonská střední.

V roce 2006 začal Thomas hrát Zacha (nejlepší přítel Claire Bennet) v seriálu Hrdinové. Hrál ho jedenáct dílů, poté opustil seriál a získal roli Johna Connora v seriálu televize Fox Terminátor: příběh sáry Connorové. V následujících letech se Thonas objevoval v mnoha filmech a seriálech. V roce 2011 byl vybrán pro roli Adama v televizním seriálu The Secret Circle na stanici CW.